Djevica: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Februar vam donosi mogućnost značajnih ostvarenja na polju poslovnih usluga. Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere će prolaziti kroz vaše polje usluga zajedno sa Suncem i Venerom. Bićete u mogućnosti da proširite vašu poslovnu ponudu, kao i da poboljšate saradnju.

14. februara će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. To će vam donijeti teškoće u pregovorima oko jednog važnog projekta. Biće vam teško da se dogovorite oko finansijske konstrukcije, što će usporiti ostvarenje vaših planova. 17. februara Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, što će doprinijeti boljim odnosima sa nadređenima. Povjeriće vam veće odgovornosti, što će pozitivno uticati na vaš napredak u poslu.

U drugoj polovini februara Merkur će preći u znak Riba i vaše polje javnosti i partnerstava, odakle će praviti sekstil sa Saturnom. To će vam donijeti uspješne javne nastupe, kao i dobitke kroz kreativne projekte.

Venera koja vlada vašim poljem novca vam u prvoj polovini mjeseca donosi zaradu kroz razne vidove usluga, oblasti informatike i savremenih tehnologija, kao i kroz saradnju sa elektronskom industrijom. Početkom mjeseca obratite pažnju na dogovore i nemojte da obećavate nešto za šta niste sigurni da ćete moći finansijski da ispratite, jer će vam u protivnom to nanijeti gubitke.

16. februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom i uspjećete da ostvarite stabilan protok novca kroz vaš račun. To će vam omogućiti da isplatite neophodne troškove. U trećoj dekadi februara izbjegavajte rizična ulaganja i budite štedljivi, jer ćete se suočavati sa nestabilnom finansijskom situacijom. Budite ažurni sa administracijom.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, Venera, Sunce i Merkur u prvoj polovini februara prave kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi, a koji se nalazi u vašem polju doma i porodice. Nećete moći da se uskladite sa potrebama osoba koje su vam najbliže, kao ni sa potrebama vašeg emotivnog partnera. To će izazivati sukobe i stvarati u vama potrebu da se osamite i povučete.

U drugoj polovini februara će doći do smirivanja tenzija, ali će biti neophodno da nešto promijenite u odnosu sa voljenom osobom. Venera će prolaziti kroz vaše polje braka i ljubavi, što će vam olakšati da se međusobno uskladite. Bez obzira na to, vaši odnosi će biti nestabilni i promjenjivi. Bićete skloni sumnjama i nerealnom sagledavanju stvarnosti.

Ako ste slobodni, osjećaćete se u neku ruku razočarano jednom osobom koja vam se duže vrijeme dopada, jer ćete shvatiti da sa njom ne možete ostvariti ništa od onoga što želite, eventualno prolaznu avanturu.

U drugoj polovini febrauara ćete se zaljubiti u nekog ko će vam djelovati vrlo privlačno. Počećete da sanjarite i da idealizujete tu osobu, ali se nećete dovoljno potruditi da privučete njenu pažnju. Krajem mjeseca može da dođe do buđenja strasti i seksa sa tom osobom, ali i do razočaranja.

Zdravlje. Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti. Vaše zdravlje će biti stabilnije i vaša vitalnost pojačana ako budete boravili u prostorijama sa dobrom ventilacijom i čistim vazduhom.

Izbjegavajte gradski smog koliko možete. Odlazak na izlet na planinu bi vam dobro došao za bolje zdravlje. Biće vam lakše osjetljive kosti i zglobovi. To je prolazno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info