Blizanci: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Obratite pažnju na odnose sa radnim kolegama i atmosferu na vašem radnom mjestu na početku mjeseca. 4. februara će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Neko od vaših kolega će se poslužiti nekorektnim postupkom kako bi dobio posao koji ste vi očekivali i koji bi vam mogao donijeti pozitivne poene i napredak u karijeri.

Čuvajte se spletki na poslu. 11. februara će Sunce praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam donijeti teškoće u odnosima sa nadređenima. Smatraće kako vaše obaveze obavljete nesavjesno. U drugoj polovini mjeseca imaćete uspjeha zahvaljujući svojim kreativnim sposobnostima. Vaš vladar Merkur će 18. februara ući u vaše polje posla, ali će tamo biti slab pa će vam biti teško da postignete sve što ste planirali.

Izbjegavajte rizične poteze sa novcem i nesigurne investicije. Potrudite se da održavate vaš saldo na računu stabilnim, što ćete uspjeti samo ako budete štedljivi. Dobitke ćete ostvariti kroz već ranije započete i rutinske radne zadatke.

Druga polovina februara će vam biti povoljnija za naplatu vaših potraživanja, što će vam olakšati da na vrijeme obavite neophodne nabavke materijala i sirovina koje su vam neophodne za neometano odvijanje vaših poslova. Pažljivo kalkulišite troškove kako se ne biste našli u minusu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, između vas i vašeg emotivnog partnera postoji dosta toga što već duže vremena narušava vašu emotivnu vezu. Vaša sklonost da mnogo toga zadržavate u sebi i ne dijelite sa partnerom dovešće vas vrlo blizu razdvajanja. Neophodno će biti da se potrudite da ispravite svoje nekorektne postupke i dokažete voljenoj osobi da vam je stalo do nje.

U drugoj polovini februara najviše će vam koristiti da vašu vezu postavite na čvrste osnove tako što ćete naći novi način u pristupu voljenoj osobi. Biće vam potrebno da više vremena provodite zajedno, da imate zajedničke aktivnosti u kojima ćete pronaći nešto korisno za oboje. Potrebno će biti da poboljšate međusobnu komunikaciju. To će poboljšati vaš odnos.

Ako ste slobodni, vaša želja da se neprestano zabavljate i da letite sa cvijeta na cvijet, dovela vas je na loš glas. Čak i osoba kojoj se dopadate i koja vam je to još ranije stavila do znanja, ne želi da se upusti sa vama u nešto više od povremenih izlazaka i površnog seksa, jer nema povjerenja u vas.

Plaši se da joj nećete biti vjerni i da ćete joj okrenuti leđa čim ugledate bolju priliku. Biće vam teško da je razuvjerite. Da stvar bude komplikovanija, osjetićete potrebu da uđete u ozbiljnu vezu sa njom.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti osjetljivo. Moguće su tegobe povezane sa hormonima, štitnom žlijezdom, kao i alergijske reakcije. Bilo bi dobro da prekontrolišete krvnu sliku u slučaju da se osjećate umornije nego obično.

Pluća i disajni sistem će vam biti osjetljivi i podložni prehladi. Izbjegavajte zagušljive prostorije.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info