Bik: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Potrudite se da što bolje iskoristite prvu dekadu februara, jer će tri planete prolaziti kroz vaše polje posla i karijere. To su Merkur, Sunce i Venera. Imaćete ideje kako da poboljšate vašu poslovnu ponudu. Potrebno je da razvijate nove vještine u rukovođenju vašim sektorom.

Vaš vladar Venera ulazi u znak Riba i vaše polje saradnje 11. februara, a sredinom mjeseca će praviti sekstil sa Saturnom. To će vam donijeti bolju i stabilniju saradnju sa industrijskim sektorom. Ukazaće vam se povoljniji uslovi za razvoj dugoročnih radnih zadataka. 17. februara Merkur pravi konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla što vam je pogodan period za započinjanje potpuno novih projekata. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi mjeseca praviti sekstil sa Saturnom i pomoći će vam da obavite sve u predviđenom roku.

Vaša finansijska situacija će biti povoljna početkom mjeseca i mogući su dobici kroz vješte i efikasne akcije na poslovnom polju koje će vam omogućiti sekstil Merkura koji vlada vašim poljem novca sa Marsom. Na prolazne nestabilnosti nailazićete 14. februara kada Merkur bude pravio kvadrat sa Jupiterom. Izbjegavajte tog dana da ulazite u rizične investicije i potrudite se da ne budete rasipni.

Smanjite troškove koliko je to moguće. Druga polovina februara vam je takođe nestabilna, jer ćete biti puni nerealnih očekivanja. Merkur će ući u znak Riba, gdje je slab i u izgonu, a praviće i konjunkciju sa Neptunom. To će zamagliti vašu moć racionalnog upravljanja novem. Pazite da ne pogriješite u kalkulacijama.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, vaš emotivni partner i vi ćete biti otvoreni na razgovore o raznim temama i nalazićete nova zajednička intertesovanja. To će unijeti potrebnu svježinu u vašu vezu. Dogovaraćete se oko novih zajedničkih ciljeva i u vezi toga ćete oboje imati zanimljive i plodne ideje. Manja neslaganja ćete imati u vezi trošenja zajedničkog budžeta.

U drugoj polovini februara su moguće nesuglasice, čak i svađe. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i braka će 17. u mjesecu praviti kvadrat sa Neptunom. Vaša česta odsustvovanja i zabave sa prijateljima će vašeg partnera činiti ljubomornim i uznemirenim. Potrudite se da ne pretjerujete. Krajem mjeseca ćete uspjeti da prevaziđete nesporazume.

Ako ste slobodni, kvadrat Venere sa Jupiterom na početku mjeseca će vas činiti sklonim ulasku u paralelne veze pune strasti. Neko će biti u vas zaljubljen i pokušavaće da vam to stavi do znanja, ali će vama više odgovarati da tu osobu ignorišete i povlađujete svojim strastima.

U drugoj polovini februara ćete shvatiti da vam više ne prija dvostruka igra i prekinućete površne veze čiji je seks jedini cilj. Biće vam mnogo teže tada da steknete ponovo naklonost osobe koja se trudila oko vas.

Zdravlje. Tokom većeg dijela februara će vam biti osjetljiv urogenitalni trakt. Moguće su povremene upale u tom dijelu. Savjetuje vam se da pijete više tečnosti, posebno čaj od koprive i uvinog lista, kako biste to ublažili.

Potrebno vam je više odmora. Izbjegavajte pretjerane napore. Prijaće vam povremena šetnja u prirodi kada vam vremenske prilike budu dozvolile.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info