Horoskop: Za ova 3 znaka nema sreće u ljubavi ove godine!

0

Hajde da gledamo na stvari pozitivno: kada se svemir okrene protiv tebe, zapravo pokušava da te nauči lekciju. A neke lekcije su jednostavno teže od drugih. Prema tome, ako je tvoj znak na listi, ne očajavaj – zvijezde ti ustvari pripremaju veliki lični rast i napredak!

Slomljeno srce je jedna od onih stvari koje u životu treba da prođemo kako bismo spoznali osjećaj za gubitak i naučili da cijenimo ono što imamo. U 2018. godini, ovi znakovi će se najvjerovatnije naći na ljubavnom iskušenju!

Blizanci


Za sve Blizance slijedi godina promišljanja načina na koji pristupaju ljubavi i vezama. Blizanci će se (napokon) odmaknuti od svojih loših navika traženja ličnog odraza u partneru i konačno se suočiti sami sa sobom. Ovaj znak toliko dobro projektuje sebe na druge ljude, da čim se zaljubi, počne da mijenja cijeli svoj život zbog druge osobe. Ali, ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi.

Blizanci će napokon naučiti da se takmiče sami sa sobom i shvatiće neke lekcije na teži, odnosno bolniji način. Ali, imaj na umu da te tvoja srodna duša čeka, čak i ako se ne dogodi ove godine!

Škorpija


Drage Škorpije, vi najčešće slamate svoje srce, iako je mnogo lakše patnju svaliti na druge. Stvari koje će se u tvom životu odvijati početkom godine izazvaće ljutnju i sipaćeš svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdaš svoju destruktivnu energiju na vrijeme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćeš na kraju ti najviše patiti. Čitaj: liječiti slomljeno srce!

Pozitivna strana tvoje destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni te puno toga nauče, a ako se postaviš pametno – okreni svaku promjenu u svoju korist i dočekaj proljeće srećnija nego ikad!

Vaga


Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da žive ravnotežu, život nije uvijek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se nosite još od djetinjstva i, realno, izvor je svih vaših frustracija. Ove godine ćete napokon definisati sve svoje emocije, reći ćete jasno i glasno šta mislite, riješiti se nepotrebnih izvora stresa i krenuti svježe iz početka. Vrlo vjerovatno ćete usput izgubiti neke ljude u svom životu, jer ćete shvatiti kako “to nije to” i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi.

Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno da budete najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj vlastiti, unutrašnji balans.

Izvor: Stil

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info