Vodolija: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Vodolije smatraju da je pravi trenutak da u ovoj sedmici pokrenu nešto novo i pokušavaju da naprave dogovore koji bi im išli naruku. Savjetuje vam se da ne žurite mnogo.

Stoji da je dosta toga na vašoj strani u ovom trenutku, ali više se oslanjate na element sreće nego na racio, što bi se u nekom kasnijem periodu moglo pokazati kao greška. Budite strpljivi i gradite to nešto novo što želite, ali korak po korak. Bolje je da samo planirate i analizirate.

Ljubav. Kako budete željeli, tako će vam biti. Slobodne Vodolije imaju izuzetne planetarne postavke koje ih podržavaju u onome što budu htjele. Ako hoćete dobar provod i zabavu – može. Ako želite da flertujete, obavezno ili neobavezno – i to vam je otvoreno. Ako hoćete vezu sa zauzetom osobom (pa dobro, neke Vodolije možda to baš i hoće) – nikakav problem. Ako želite da se zaljubite, to vam je maltene pa sto posto zagarantovano. U prevodu – lijepo se opustite i uživajte u danima koji su pred vama, a neka planete i zvijezde rade svoj posao…

Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, malo ste se nešto unervozili ove sedmice pa svaki čas nešto čačkate i bockate partnera. Na svu sreću, bezazleno…

Zdravlje. Bilo da ste mlađi ili stariji, možete tokom ove sedmice imati probleme sa nesanicom. Takođe, pronađite povremeno nešto više vremena za sebe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info