Vaga: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Malo ste nervozni, nestrpljivi, nećete da čekate nikoga, čini vam se da ste neopravdano gurnuti negdje u ćošak i da vam se ne daje prilika da pokažete vrijednost svojih ideja i kreativnosti. Iz tog razloga možete povremeno “talasati vodu” u poslovnim partnerstvima i saradnjama, ali ćete imati kočnicu i umjeti da stanete onda kada vidite da ste pretjerali.

Oni od vas koji se bave privatnim poslom ulaze u jako podsticajan period, naročito ukoliko imate namjeru da proširite poslovanje saradnjom sa strancima.

Ljubav. Kada Mars tokom ove sedmice pređe u znak Strijelca, istovremeno praveći dobre aspekte na Veneru, vašu vladarku – pred Vagama će se otvoriti emotivno mnogo zanimljiviji i podsticajniji period. Vi lično ćete izaći iz raspoloženja koje vas drži već par sedmica, zvano: “Ako ti se ne dopada, niko te ne drži da budeš sa mnom!” i primijetićete da vam partner prilazi na neki drugačiji način, koji i vama i njemu mnogo više odgovara. U prevodu – kako je bilo, ovo je sada odlično!

Što se tiče onih koji su slobodni, evo vama jedne moćne prilike za zaljubljivanje i to preko komšiluka, kraćeg putovanja, seminara, možda sa osobom koja putuje do vas i sa kojom ste do sada samo imali kontakt preko društvenih mreža.

Zdravlje. Generalno gledano, odlično ste. Postoji samo mogućnost da se u nepažnji povrijedite, kod kuće ili na radnom mjestu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info