Strijelac: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Što se čekalo, čekalo se. Vrijeme je da Strijelci udarnički krenu u ostvarenje i realizaciju svojih planova i projekata. Mars vam daje dovoljno volje i energije da sprovedete ono što želite, jedino vas upozorava da ne budete u svojim akcijama previše navalentni i napadni.

Dani pred vama su odlični za pregovore i dogovore svih vrsta, naročito kod onih koji bi da rade ili koji već sarađuju sa strancima. Neki od vas mogu u ovom periodu promijeniti radno mjesto ili poslodavca. Usmjerite svoj život u pravcu koji želite.

Ljubav. I, eto Marsa u vašem znaku tokom ove sedmice. Poželite mu dobrodošlicu, jer će vam praviti društvo više od mjesec dana. Ako ste slobodni, spremite se, sredite se, uključite inicijativu na maksimum i krenite u osvajanja. Ljubav vas hoće u narednom periodu, potrebno je samo da joj otvorite vrata. Prilike dolaze sa koje god strane hoćete, tako da vam se preporučuje da otvorite oči i da zgrabite tu neku novu emotivnu priču koja se može prilično dugo zadržati u vašem životu, ako vi to budete željeli.

Što se tiče zauzetih: partner je nervozan, vi nestrpljivi. Partner bjesni, vama je već svega preko glave. U kom pravcu ova “divota” ide? Iskreno, to zavisi samo od vas dvoje.

Zdravlje. Stariji bi mogli da provjere krvnu sliku, stanje krvnih sudova i da uskrate sebi neka uživanja u hrani. Kod mlađih odlična zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info