Škorpija: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Privatnici će se više aktivirati tokom ovog perioda, naročito one Škorpije koje su “frilenseri” ili koje žele da pokrenu saradnju sa inostranstvom. Pred vama je vrlo aktivna sedmica, sa toliko promjena na dnevnoj bazi da će vam povremeno biti teško da sve “pohvatate” i ostanete fokusirani i organizovani.

Sa kolegama tokom ovog perioda može biti par napetih momenata, ali ćete vi uspijevati da nekako smirite i izbalansirate situaciju. Stoje vam mogućnosti za probleme sa papirima, tehničkim sredstvima, dogovorima…

Ljubav. Prelazak Marsa, planete koja vlada Škorpijama, u znak Strijelca, pogodovaće vam, pogotovo što je ova planeta u dobrom aspektu sa Venerom koja vlada vašim partnerskim odnosima. Vi i partner počinjete da kujete neke velike planove i uglavnom uspijevate da se usaglasite po svim bitnim pitanjima. Druga strana je povremeno malo nervozna, ali ćete vi uspijevati da je smirite, rasteretite i opustite.

Ukoliko ste solo, očigledno je da vas emotivne prilike ne ostavljaju na miru. No, prilično je naglašena mogućnost da se oko vas vrzmaju zauzete osobe… Ukoliko niste skloni tome da budete “treća osoba”, ne žurite da uđete u neki odnos, prije nego što se dobro raspitate da li je osoba koja vam se dopada emotivno slobodna.

Zdravlje. Iako ćete se prilično dobro osjećati, postoji mogućnost za energetski disbalans, koji bi se odrazio kroz jače padove imuniteta. Takođe, oprez u saobraćaju je neophodan.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info