Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Vrlo aktivan poslovni segment tokom ove sedmice. Od vas će se očekivati puna posvećenost i organizovanost i sigurno je da ćete imati obaveza preko glave. Da se razumijemo, malo je vjerovatno da će oni sa kojima radite biti spremni da vam pomognu ili izađu u susret po nekim pitanjima pa se pripremite da gro posla obavite baš vi sami.

Nije pravi trenutak da donosite odluke na brzinu, bilo da je u pitanju početak novog posla ili prekidanje postojećih poslovnih veza. Sačekajte naredni period.

Ljubav. Ni pripadnici ovog znaka neće u narednom periodu biti imuni na mogućnosti paralelnih veza ili ulaska u odnos sa osobom koja je zauzeta. Vaše polje tajni je baš lijepo aktivirano, pogotovo ako će dešavanja ići preko poslovnog segmenta. Baš taj poslovni segment može vam napraviti problem sa partnerom, jer ćete biti skloni da neuporedivo više vremena, nego do sada, provodite na poslu i da pomalo zanemarujete drago vam biće. Partner će sa pravom biti nervozan, a vi nećete pomagati smirivanjem situacije, već kao da ćete samo potencirati na problemu.

Što se slobodnih tiče, sem opcije da uletite u neki odnos kao “treća osoba”, imate i priliku da preko prijatelja upoznate nekog ko je malo mlađi od vas.

Zdravlje.  I kod vas su tokom ove sedmice naglašene mogućnosti za povrede, ali i probleme u saobraćaju. Obratite pažnju na ono što se oko vas dešava.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info