Rak: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Polje karijere je tokom ove sedmice jako naglašeno i čini se da će se Rakovi vrlo ambiciozno upustiti u pokretanje nekih poslovnih priča. Stoji malo nervoze sa saradnicima i poslovnim partnerima, ali to će vam samo dodatno davati snagu da izgurate svoje ideje i zamisli.

Ova sedmica može označiti da ulazite u period promjena, a koji ste toliko dugo očekivali. Sve počinje da se kreće mnogo brže nego inače. Možete krajem sedmice imati manji stres oko produžetka ugovora o radu. Ne brinite, ovo će biti regulisano.

Ljubav. Rakovi u emotivnim vezama i brakovima ne bi trebalo da nervozu, koju “kupe” preko poslovnog segmenta, prenose u odnos sa voljenomo osobom. A za tako nešto i te kako postoje predispozicije tokom ove sedmice. Dakle, malo smanjite tu napetost i postoje velike šanse da ćete kroz dane koji su pred vama proći sa partnerom u jednom finom i podsticajnom raspoloženju. Ne otvarajte neke pretjerano ozbiljne teme, njih ostavite za narednu sedmicu.

Oni koji su slobodni, primijetiće da su ostavili jak utisak na nekog. Možda će druga strana u početku oklijevati da krene otvorenije prema vama tako da je, bar u tim početnim momentima, potrebno nešto malo više vaše inicijative. Ovo može biti zanimljivo “muvanje”.

Zdravlje. Sve će se tokom ovog perioda vrtiti oko glave – moguće su glavobolje, problemi sa sinusima i krajnicima. Takođe, povremeno, nesanica.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info