Ovan: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Za Ovnove se, mnogo jače nego do sada, otvaraju mogućnosti za pozitivne promjene po pitanju posla. Mogući su prelasci na drugo radno mjesto pa čak i mijenjanje poslodavca. Pojedini će to uraditi mirno i isplanirano do posljednjeg detalja, ali ima i onih koji će u ovoj sedmici “puknuti” i dati otkaz.

Ukoliko vas neke situacije guraju baš ka ovom načinu funkcionisanja, pokušajte biti mirni i hladne glave te bar pokušajte da razmislite prije nego što “presiječete”. Jačanje kontakata sa stranim firmama.

Ljubav. Rasterećenje slijedi u emotivnim vezama i brakovima. Mars, planeta koja vlada vašim znakom, prelazi u Strijelca i vi ćete osjetiti priliv pozitivne i podsticajne energije. Dobar aspekt sa Venerom, planetom partnerstava, govori o usklađenosti sa voljenom osobom. Doduše i jedno i drugo ćete tražiti više vremena za sebe i druženje sa svojim prijateljima, ali će zato zajednički momenti biti ispunjeni dobrom komunikacijom i finim raspoloženjem.

Slobodni Ovnovi će se zaljubljivati lako, a emotivnih prilika će biti više nego inače. Dolazićete u kontakt sa osobama koje su zanimljive i duhovite i koje vas neće opterećivati niti vam stvarati pritisak. Veze započete u ovom periodu biće lake i lepršave, sa dosta živosti.

Zdravlje. U ovoj sedmici bi trebalo da budete nešto oprezniji u saobraćaju, pogotovo ako ste često na putu. Takođe, rekreativcima i sportistima moguće su povrede, najviše nogu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info