Lav: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Ni do sada situacija u poslovnom segmentu nije bila loša, a tokom ove sedmice će se dodatno popraviti. Jedina stvar koja će vam povremeno praviti problem jeste odnos sa kolegama i neke obaveze koje morate na dnevnoj bazi izvršavati.

Sa kolegama će povremeno biti tenzija, a moguće je da će doći do promjena u vašoj dnevnoj rutini i da će vam biti teško da se prilagodite odmah. Sve ostalo je u redu – imate dobar kontakt sa poslovnim partnerima, a i privatnici će poboljšati svoje poslovanje.

Ljubav. Planeta Mars tokom ove sedmice ulazi u vaše polje ljubavi, djece, zabave, a što će pogodovati i zauzetim i slobodnim Lavovima. Kod ovih prvih, period je odličan za dogovore i pravljenje planova sa voljenom osobom, ali i za neuporedivo više zajedničkih aktivnosti – izlazaka, druženja sa prijateljima. Neki od vas čak mogu pokrenuti i priče u pravcu prinova ili se više okrenuti vaspitanju dece. U svakom slučaju, neke mračne i ozbiljne teme sada gurnite na stranu i više se posvetite voljenoj osobi.

Slobodni Lavovi su ušli u period kada lako sklapaju nova poznanstva, kada ostavljaju veliki utisak na druge, ali i kada će primijetiti da se pripadnici suprotnog pola češće “vrzmaju” oko njih. Uživajte u pažnji koju dobijate sa svih strana.

Zdravlje. Malo turbulentna sedmica u zdravstvenom segmentu. Lako prehlade, lako povrede. Stariji bi trebalo da obrate pažnju na zglobove, ali i na način ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info