Jarac: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Mijenjaju se neka vaša razmišljanja, ali se mijenjaju i okolnosti, čak i vaš način funkcionisanja u poslovnom segmentu. Ona želja za promjenama, koju već neko vrijeme osjećate, sada je dodatno naglašena i neki od vas će baš tokom ove sedmice i krenuti drugim putem, a koji ih može odvesti na drugo radno mjesto, drugu firmu, čak i ka inostranstvu.

Pravite neke presjeke i sada je to već više nego evidentno. Ne brinite se, sve ono što se bude dešavalo, samo vas vodi u susret pozitivnijoj i boljoj budućnosti.

Ljubav. Merkur, koji se trenutno nalazi u vašem znaku, u “neudobnom” je aspektu tokom ove sedmice sa Uranom iz polja doma i porodice, ali i završetaka. Može vam donijeti prilično neugodne situacije sa bračnim partnerom ili voljenom osobom, za koje ćete uglavnom biti krivac baš vi. Zato bi bilo dobro da povremeno “iskulirate” i da prije nego što napravite neki loš potez ili “ospete paljbu” po voljenoj osobi, razmislite da li vam je to zaista potrebno i da li ste uopšte u pravu.

Slobodni Jarčevi su u potpuno drugačijoj poziciji – vama sve ide potaman i ne može se poreći da uživate u ovom periodu. Neki od vas se, doduše, mogu zaljubiti u osobu koja je zauzeta, ali šta sad – i to je za ljude, zar ne?

Zdravlje. Obratite više pažnje na saobraćaj, ali i na svom radnom mjestu i kod kuće – postoji mogućnost za povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info