Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Provlačiće se nervoza kod vas tokom ovog perioda, provlačiće se potreba za promjenama i sve će ovo donositi da ste povremeno napeti i pod stresom, ali generalno gledano zaista nećete moći da budete nezadovoljni krajnjim rezultatima.

Ono čemu se zaista posvetite ići će vam od ruke i donijeti i dobre saradnje, ali i još bolje materijalne aspekte. Vi lično se potrudite da sa obje noge stojite čvrsto na zemlji i ne dozvolite da vas neke situacije izbacuju iz takta. Sjetite se šta je ono što vam je zaista važno.

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada Djevicama, nalazi se u vašem polju ljubavi i u vrlo “električnim” aspektima ove sedmice sa Plutonom, Neptunom i Uranom. Kod onih u emotivnim vezama i brakovima (iako je odnos sa voljenom osobom u ovom periodu prilično korektan) ovi će aspekti dovesti do potrebe da se malo “razuzdaju”, oslobode, da puste malo strasti na volju. Za one tipove Djevica koji baš i nisu u fazonu švrljanja, ovi će aspekti donijeti veću usmjerenost na strast sa partnerom, ali i više obraćanje pažnje na vaspitanje djece.

Što se slobodnih tiče, ako ste do sada i uspijevali da izbjegnete nečije ljubavne “zamke”, ove ćete se sedmice sigurno upecati u njih.

Zdravlje. Stariji pripadnici ovog znaka bi trebalo da više pažnje obrate na pritisak. Kod mlađih, mogućnosti za virusne infekcije, ali i za povrede. Budite oprezni u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info