Blizanci: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Ukoliko se situacije u poslovnom segmentu ne budu odvijale onim tempom koji vi priželjkujete, postaćete jako nervozni, požurivati druge i svakako će biti vrlo teško raditi sa vama. Mars ove sedmice ulazi u vaše polje poslovnih partnerstava i u pozitivnoj simbolici ga možete iskoristiti najviše kroz pokretanje priča i rad sa strancima, državnim i obrazovnim institucijama.

U nekom negativnom kontekstu, imaćete osjećaj da se očekuje previše od vas i da vas saradnici pritiskaju bez razloga.

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada vašim znakom, tokom ove sedmice je pod kvadratnim aspektom od strane Urana pa bi bilo dobro da ne dozvolite da neke napetosti kod vas lično eskaliraju i da njima ugrozite odnos sa voljenom osobom. Imaćete povremeno potrebu da se sa partnerom “pokačite”, neki put bez ikakvog razloga ili pak oko sitnica koje su zaista nebitne. Probajte da energiju koja vas u ovom periodu “drma” prebacite na neku drugu stranu – trošite je kroz fizičke aktivnosti ili preko posla, a potrudite se da vaši emotivni odnosi ostanu stabilni.

Ukoliko ste sami, bježaćete od bilo kakve čvrste emotivne priče i sa uživanjem se upuštati u flertovanja sa više osoba. Pred vama je vrlo podsticajna i zanimljiva sedmica.

Zdravlje. Pod aspektom Urana ste pa je potrebno biti obazriv i u saobraćaju, ali i u obavljanju dnevnih aktivnosti. Takođe, sportistima moguće povrede. U ovoj sedmice moguće su i temperature i virusne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info