Bik: Sedmični horoskop za period od 22.01. do 28.01.2018.

0

Posao. Ova sedmica je naročito pogodna Bikovima koji rade sa strancima, ali i u državnom i javnom sektoru. Neke nove prilike i mogućnosti za saradnju se otvaraju i to prilično neočekivano. Bilo bi dobro da ne žurite sa odlukama i da date sebi vremena da razmislite.

Ove sedmice je nešto jači tempo dešavanja u poslovnom segmentu, ali vi uspijevate da uhvatite korak i da se bez problema nosite sa obavezama koje imate. Doduše, sa mlađim kolegama možete imati povremeno nerazumijevanje i trzavice.

Ljubav. Mars tokom ove sedmice izlazi iz vašeg polja partnerstava i ponovo dolazi u protočan aspekt sa Venerom koja vlada vašim znakom, što će u emotivnim vezama i brakovima dovesti do smirivanja napetosti i tenzija, koje su u posljednje vrijeme baš bile prisutne. Sada se kompromisi mnogo lakše prave, a i vi ćete biti u neuporedivo boljem raspoloženju nego do sada.

Za slobodne Bikove, u velikoj mjeri ste se i energetski i što se raspoloženja tiče “digli” i rado provodite vrijeme sa prijateljima, u izlascima i nekim zabavnim aktivnostima. Mars iz vašeg polja strasti djeluje na vas u toj mjeri da će vam se pojavljivati osobe na koje reagujete “na prvu”. Može biti ove sedmice nekih zanimljivih susreta i dešavanja.

Zdravlje. Jednim dijelom se osjećate bolje, ali pošto virusi još uvijek vrebaju, mlađi bi trebalo da se potrude da ojačaju imunitet. Kod starijih Bikova bolovi u zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info