Evo kako da dekorišete svoj dom uz veoma malo truda (i još manje potrošenog novca)

0

Kada je riječ o uređenju doma, veoma često možete imati probleme, jer ne znate kako da najbolje kombinujete male detalje koji čine značajnu razliku, one koji od kuće pravi vaš mali, ugodni kutak – topli dom. Sa tako mnogo savjeta i dekorativnih detalja na tržištu, veoma je lako napraviti greške i pretrpati vaš životni prostor stvarima koje vam se dopadaju, ali koje nikako ne idu skupa.


S druge strane, jedan od najljepših načina da uljepšate i dekorišete svaku prostoriju vašeg doma jeste unošenjem jednog detalja koji, osim što će vam uvijek izmamiti osmijeh na lice, sigurno će unijeti i toplinu i vedrinu. Upravo takav je i sljedeći dekorativni detalj, a radi se o prekrasnom, ručno rađenom, ramu za slike.

I, nemojte misliti da je to sasvim običan ram! Ne, daleko od toga. U njegovu izradu je uneseno dosta ljubavi i kreativnosti, a najbolje od svega jeste što vi možete “diktirati” šta želite da se u njemu nalazi. Primjera radi, želite da uvijek u svom dnevnom boravku imate nešto što će vas podsjećati na vrijeme koje ste proveli na moru i na ljeto, ali ne želite da pretrpavate police turističkim, “jeftinim džumbusom” koji svako ima? Za vas je odličan izbor Frejmić sa morskim zvijezdama i školjkama.


Želite li da se uvijek sjećate kada je vaše dijete proslavilo prvi rođendan ili dana kada je rođeno? Frejmić će se pobrinuti i za to – naime, vi možete uramiti neku poruku koja vam je veoma bitna, a koja će vas uvijek podsjećati na to.


Šta je Frejmić? Riječ je o ručno rađenim ramovima koji se razlikuju od drugih koje možete pronaći na našem tržištu, a djelo su Nejre Spahić, mlade i kreativne inženjerke elektrotehnike, koja će se pobrinuti da na najljepši i najkreativniji način sačuvate sve vaše drage uspomene, a da istovremeno u svoj dom dodate dekorativni detalj koji će mu dodati toplinu, a koji će se isticati od drugih.


Svaki dio Frejmića je u potpunosti ručno rađen, počevši od okvira pa do unutrašnjeg dijela, a posebno se ističe mogućnost stvaranja personaliziranih detalja koji će obilježiti rođenja vaših najdražih, rođendane, vjerske i novogodišnje praznike i sve druge bitne trenutke. Frejmić je prekrasna uspomena koja će vas uvijek podsjećati na posebne i najvažnije trenutke u vašim životima, a zasigurno će izmamiti osmijeh na licima vama dragih osoba.


Kao i svaki ručni rad i izrada Frejmića je izuzetno zahtjevan proces koji zahtijeva mnogo uloženog vremena, preciznosti i urednosti pri izradi svakog zasebnog dijela, ali time se postiže da konačni proizvod izgleda kvalitetno i prefinjeno. Cilj Frejmića je postati prepoznatljivi i nezaobilazni detalj svakog doma koji će uvijek privlačiti poglede i buditi najljepše emocije.


Ukoliko i vi volite poklanjati neuobičajene, unikatne i jedinstvene poklone ili pak želite jedan za sebe, svakako posjetite Facebook i Instagram stranice Frejmića. Mi već jesmo i istinski smo oduševljeni.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info