Večeras: Mlad Mjesec u znaku Jarca (i kako da to najbolje iskoristite)

0

Januarski mladi Mjesec pada u zemljani znak Jarca, a ono što je veoma važno u ovom periodu jeste da će se, pored mladog Mjeseca, u znaku Jarca naći i još pet nebeskih tijela!

U vrijeme mladog Mjeseca, u znaku Jarca doći će do poravnanja Sunca, Merkura, Venere, Saturna i Plutona, a ovo prilično rijetko poravnanje planeta u istom znaku poznato je i pod nazivom stelijum. Sa tako mnogo nebeskih tijela u znaku Jarca, za očekivati je da ovaj mladi Mjesec sa sobom donosi nevjerovatnu energiju koja će, na ovaj ili onaj način, uticati na sve nas.

Jarac je kardinalni zemljani znak što znači da on ima energiju liderstva, odlučnosti i prizemljenosti. Znak Jarca predstavljen je simbolom planinske koze, a ako ste ikada vidjeli ovu životinju onda znate koliko je ona sposobna da osvoji i najviše vrhove, što je malo koja životinja u stanju da uradi.

Ovo je veoma dobar način da se opiše energija koju znak Jarca posjeduje, a sa tako mnogo planeta (i Suncem i Mjesecom) u ovom znaku, svi ćemo biti u stanju da napravimo veliki korak ka napretku, ka osvajanju naših ličnih vrhova, ciljeva i planina.

Energija ovog mladog Mjeseca pomoći će nam da krenemo korak dalje, uz trud i zalaganje, odlučnost i posvećenost, a sve ka ostvarivanju ličnih ambicija, želja i snova. Sada je pravo vrijeme da preduzmete određene akcije u svom životu, a počnite tako što ćete napraviti male, praktične promjene kako biste postigli više obilja, uspjeha, radosti, ljubavi i bilo kakvih drugih emocija koje želite u svom životu.

Jarac je vrlo praktičan znak, tako da nije potrebno da se prave neke ogromne promjene (naravno, osim ako ne osjećate kako bi trebalo da to uradite) već da se naprave mali, ali efektni pomaci kako biste se približili onome gdje želite biti.

Posljednjih nekoliko godina morali smo se fokusirati na planiranje i eliminisanje onoga što nam više ne služi, ali sada imamo ogromnu podršku da te planove sprovedemo u djela. Januar je jedan od najnaprednijih mjeseci pa koristite ovu energiju u svoju korist i nemojte se bojati i da se malo više gurnete.

Iako će nam ovo poravnanje nebeskih tijela pomoći da pronađemo i spoznamo lične ambicije i snage na sasvim novom nivou, za energiju ovog mladog Mjeseca može se reći da je blaga i intuitivna. Iako je ovo izvrsno vrijeme za preduzimanje akcija, postoji i energija koja nas vuče da se dublje povežemo sa samima sobom i sa našim centrom emocija.

Ako ste se u posljednje vrijeme borili u ličnim vezama, ako ste imali problema ili ako ste se osjećali kao da ste negdje zapeli, energija ovog mladog Mjeseca može vam donijeti neke nove uvide u stvari ili vam može pomoći da o svim problemima sa kojima se suočavate u vezi razmišljate na drugi način, da ih sagledate iz drugačijeg ugla i u drugačijem svjetlu.

Ako ste sami, ovaj mladi Mjesec zapravo bi mogao biti savršeno vrijeme da upoznate nekoga. Ako ste u vezi, koristite ovu energiju da isplanirate izlazak sa voljenim bićem ili da uradite nešto zabavno skupa. U slučaju da se osjećate pomalo beznadežno, kada je riječ o upoznavanju nekoga novog, iskoristite energiju ovog mladog Mjeseca da pogledate malo dublje u sebe i svoja osjećanja, a kako biste uvidjeli da li ste zaista bili usklađeni sa akcijama koje ste preduzimali.

Energija ovog mladog Mjeseca može vam pomoći i da počnete ispočetka i da se oslobodite tereta bivših veza. Svaki mladi Mjesec idealno je vrijeme za kristalisanje namjera i postavljanje novih temelja za budućnost pa razmislite o tome kako želite da vaši temelji izgledaju.

Tokom cijelog januara, na vašoj su strani snažne kosmičke sile koje vas podržavaju. Iako se možda ne čini uvijek tako, život je na vašoj strani, a vi samo morate naučiti da pronađete radost dok se krećete po visinama i padinama vaše vlastite planine.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info