Januar: 15 trenutno najpopularnijih frizura

0

Ko još ne voli da izgleda privlačno i moderno? Naravno, svi to volimo, a frizura je samo jedan od načina da to i postignemo. Ukoliko želite da izgledate baš moderno i privlačno, neka vam prilikom sledeće posjete frizeru neka od sljedećih frizura služi za inspiraciju.

Opuštene lokne koje slobodno padaju i blago uokviruju lice čine ovu frizuru nevjerovatno privlačnom i atraktivnom.

Klasična, ali uvijek moderna, paž frizura sa šiškama u boji šampanjca ističe jagodice, ali i ostale krakteristike lica.

Senzualni stil koji je mješavina modernog i retro stila i koji je idealan za apsolutno sve prilike.

Ovaj simetrični stil čija je baza boje kestena “pojačan” je pramenovima boje crvenog vina i idealan je za svjetliji ten.

Đumbir plava nijansa pomaže ovoj stepenastoj frizuri sa ravnim šiškama da istakne sve karakteristike lica.

Usudite se da ispričate originalnu priču individualnog stila pomoću frizure čije su strane dosta kratko ošišane, a šiške znatno duže.

Razbarušenim kestenjastim pramenovima dozvoljena je sloboda kretanja kod ove kratke frizure koja je jedna od najpoželjnijih ne samo ovog mjeseca već i ove godine, bar sudeći prema svjetski poznatim stilistima.

Upečatljiva platinasta nijansa besprijekoran je uvod u stajling koji uključuje preciznu paž frizuru sa šiškama koje sežu do očiju.

Personalizujte svoju frizuru stilizovanim elementima koji uključuju zakrivljene bočne dijelove koji se pružaju preko jagodične kosti i obraza.

Duge šiške koje se čine pomalo pretjeranima u potpunosti redefinišu klasičnu pixie frizuru dajući joj veoma modernu notu.

Jagoda plava nijansa diktira put kod ove kratke frizure sa gustim šiškama i teksturisanim slojevima te cijelom izgledu dodaje dimenzionalnost.

Elegantni i glatki vanila plavi pramenovi kose padaju ka naprijed iz dubokog razdjeljka sa strane te se zaustavljaju na ramenina stvarajući stajling koji je nevjerovatno privlačan.

Ova kratka frizura, zbog volumena na vrhu, veoma je privlačna, moderna i ženstvena.

Zlatni “talasi” koji se pružaju iz dubokog razdjeljka sa strane ka dole čine ovu dugu frizuru punu volumena prirodno elegantnom i lijepom.

Uplovite u svijet boja! Umjetnički pristup boji kose izdiže ovu klasičnu paž frizuru u stil koji je istinski očaravajući.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info