Vodolija: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Još uvijek je vaše polje tajni i podsvijesti jako naglašeno, što prvenstveno baca akcenat na moguće dogovore koje ćete željeti da obavite sa potencijalnim partnerima daleko od radoznalih očiju. Neki od ovih pregovora mogu uroditi plodom već tokom ovog perioda i donijeti vam prilično jaku poslovnu saradnju. Od ove ste sedmice vrlo “traženi” – mnogi će željeti da stupe u kontakt sa vama i novi poslovi će vam se otvarati bez velikih problema. Koristite ovaj period, jer sreća je na vašoj strani.

Ljubav. Ove sedmice Venera i Sunce prelaze u vaš znak i polje ličnosti, što će kod onih koji su zauzeti konačno staviti tačku na neke nesuglasice koje su bile posebno aktivirane u proteklih par sedmica. Sada je vrijeme da ispravite propuste, da poboljšate komunikaciju i osvježite odnos sa voljenom osobom. Doduše i partner će biti spreman da vam posveti više pažnje pa bi naročito drugi dio sedmice mogao biti ispunjen nekim zanimljivim zajedničkim aktivnostima. Što se tiče onih koji su slobodni, ako se do sada niste zaljubili i upoznali osobu koja vas zanima, to će se dogoditi od ovog perioda. Sa Venerom i Suncem koji vas podržavaju, prosto ćete zračiti i privlačiti poglede suprotnog pola. Uživajte u danima svoje vladavine!

Zdravlje. Još uvijek ste prilično osjetljivi, što će jednim dijelom krenuti da se popravlja od drugog dijela sedmice. Ipak, postoji potreba da ojačate imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info