Strijelac: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju koje se vezuje za posao, ali i za finansije, otvoriće jedno pozitivnije razdoblje u poslovnom segmentu. Tokom ove sedmice, Venera i Sunce prelaze u vaše polje pokreta, dogovora, komunikacije i kraćih putovanja i donijeće vam da se više aktivirate i da težite ka tome da ostvarite nove poslovne konekcije. Ovo je dobar period i da realizujete neke svoje ideje, ali i da otpočete sa dodatnim poslovnim angažmanima. Ljudi sa kojima ste sarađivali, krenuće da vas češće traže.

Ljubav. Slobodni mogu tokom ove sedmice obnoviti kontakt ili sa bivšim partnerom ili sa nekim koga prilično dugo nisu vidjeli. Neke varnice bi odmah mogle da se aktiviraju i period pred vama je dobar da od ove priče napravite i nešto konkretnije. Doduše, neki od vas mogu poželjeti i da uđu u odnos sa osobom koja je ili zauzeta ili ima na neki način neriješenu emotivnu situaciju. Što se tiče onih koji su u vezama ili u braku, Merkur, planeta koja vlada partnerskim odnosima trenutno je u znaku Jarca, što potencira na potrebi da sa voljenom osobom uspostavite dobru komunikaciju i da pokušate da se složite po nekim, vama dvoma bitnim, pitanjima. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, odnos je malo statičan.

Zdravlje. Promjene vremena neće baš prijati starijima. Što se tiče mlađih pripadnika ovog znaka, promjene u načinu ishrane i više pokreta su sada neophodnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info