Škorpija: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Situacije koje se vezuju za komunikaciju sa poslovnim partnerima i saradnicima se znatnije popravljaju tokom ovog perioda. Ove sedmice imate i mlad Mjesec u polju koje se vezuje za pokret, za kontakte, za kratka putovanja, što će pred vama otvoriti jedan period bogat šansama da otpočnete nešto novo. Vaše polje ličnosti je i dalje jako naglašeno, što znači da imate i dovoljno snage i volje i energije da “izgurate” ono što želite. Trudite se da tokom ovih dana ispoštujete vremenske rokove i da ne kasnite mnogo.

Ljubav. Ako ste mislili da ste završili sa svojim ljubavnim šansama, grdno ste se prevarili. I ove sedmice zvijezde su na vašoj strani, dajući vam priliku da ostvarite kontakt sa osobom koja bi vas jako privukla na prvi pogled. No, s obzirom na to da Venera ulazi u znak Vodolije, moguće je da će odnosi koji su započeti u ovom periodu više vući na nešto neobavezno, slobodno, avanturistički. Da se razumijemo, to ne znači da će biti manje lijepi niti znači da automatski moraju imati kratak rok trajanja. Što se tiče onih koji su u vezi ili u braku, vaše polje doma i porodice se aktivira pa bi odnosi sa voljenom osobom trebalo da budu prožeti jednom lijepom energijom, ali i bliskošću i potrebom da više vremena provodite zajedno.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka bi mogli da obrate nešto više pažnje na bubrege i urogenitalni trakt. Kod mlađih Škorpija – korektna zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info