Ribe: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec se ove sedmice dešava u vašem polju podrške od strane drugih, ali i društvenih konekcija, veza, prijatelja. Pred Ribama je i dalje izuzetno pogodan period da napreduju, da se povežu sa jakim ljudima, ali i da ostvare odlične rezultate na poslu. Ukoliko ste nezaposleni, više je nego izvijesno da možete krenuti u novu poslovnu priču, jer će vas prijatelji povezati sa ljudima kojima treba neko baš vašeg kalibra. Čak i oni koji već rade mogu otpočeti sa nekim dodatnim poslovnim aktivnostima.

Ljubav. Koliko god da je dug i komplikovan period iza vas, u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom, izgleda da ste ga zaista u potpunosti ostavili iza sebe. Komunikacija sa dragim vam bićem funkcioniše iz dana u dan sve bolje, a evidentno je i da ste se vas dvoje konačno “promrdali” i krenuli u neke zajedničke aktivnosti – u izlaske, neka kraća putovanja, druženja sa prijateljima koji vam prijaju. Kako dani budu odmicali i strast se može pojačati i postati vrlo bitan element u vašem odnosu. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, neko vam preko prijatelja, društvenih mreža ili pak izlazaka daje jasne signale da je zainteresovan i da bi želio da sa vama pokrene emotivnu priču.

Zdravlje. Još uvijek se dosta dobro “držite” kada je zdravstveni segment u pitanju, ali ipak pokušajte da ojačate imunitet. Ulazite u dane kada su moguće manje prehlade.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info