Rak: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Malo je vjerovatno da bi vam se tokom ovog perioda, ono što vam je zaista važno i oko čega se trudite, moglo izmaći iz ruku. Naprotiv, vi pokazujete veliku spremnost da iskoristite povoljan poslovni period u kojem ste trenutno, a imate i okolnosti na svojoj strani pa je malo vjerovatno da nećete krenuti put uspjeha. Ono što je dobro jeste da će se situacija oko partnerstava koja su vam važna jako ubrzati i da ćete do kraja sedmice već imati konkretne dogovore. Otvorene mogućnosti za nove poslovne saradnje.

Ljubav. Mlad Mjesec se tokom ove sedmice dešava baš u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka pa vi i partner sada ulazite u jednu novu životnu fazu, koja može biti neuporedivo stabilnija nego do sada. Naravno, to se neće dogoditi samo od sebe i neće funkcionisati ako vi i dalje ne budete spremni na neke ustupke i korektno ponašanje prema voljenoj osobi. Možda smatrate da se vaša veza pretvorila u dosadnu svakodnevnicu pa bi bilo dobro da je oplemenite i pojačate nekim izlascima, zajedničkim aktivnostima. Što se tiče slobodnih Rakova, sreća po pitanju ljubavi je i ove sedmice na vašoj strani. Situacija se sa nekim može pokrenuti odjednom, plima emocija i strasti može vas povući u ljubav.

Zdravlje. Sem imuniteta, kod mlađih Rakova se neće javiti neke dodatne zdravstvene tegobe. Kod starijih mogućnost aktiviranja reumatskih tegoba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info