Lav: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju svakodnevnih poslovnih aktivnosti, obaveza i odgovornosti, donijeće Lavovima potrebu da još jače krenu u nove radne pobjede. Trudite se da budete disciplinovani i da sve završite na vrijeme, mada se mora primijetiti da ćete u prvom dijelu sedmice povremeno “kaskati” i žuriti da biste ispoštovali rokove koje imate. Komunikacija u radnom okruženju se popravlja, što će vam prijati, jer vam je već dosta tenzije koja se provlači na radnom mjestu. Nove ponude za saradnju su takođe pred vama.

Ljubav. Prošla sedmica je u velikoj mjeri unijela nemir kod Lavova u emotivnim vezama i bračnim zajednicama i tenzije još uvijek postoje na ulasku u period koji je pred vama. Nemojte raspirivati strasti, već se potrudite da ih stišate i da se ipak više prilagodite voljenoj osobi. Vladar vašeg znaka, Sunce, ulazi u drugom dijelu sedmice u polje partnerstava, što označava da ćete biti spremniji da tada “spustite loptu”. Ne, ovo ne znači da ćete igrati kako voljena osoba svira, već prije da ćete se potruditi da neke svoje primjedbe ipak zadržite za sebe. Svrbiće vas jezik, ali izdržite… Što se tiče slobodnih Lavova, privlačenje prema jednoj osobi je izuzetno jako i može se tokom ove sedmice pokrenuti neki tip odnosa, vjerovatno neobavezan.

Zdravlje. Mlad Mjesec u polju zdravlja stavlja Lavove na jednu vrstu raskrsnice – potrebno je što prije praktikovati zdraviji način života, da biste sačuvali svoju vitalnost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info