Jarac: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Ambicioznost se dodatno budi kod vas prisustvom mladog Mjeseca. Jarčevi kao da su riješili da stave tačku na svoje dosadašnje ponašanje po pitanju posla i odlučili da krenu mnogo prodornije i odlučnije ka ostvarivanju svojih ciljeva. Stoji da je pred vama velika količina obaveza, ali više je izvijesno da ćete ih završiti kvalitetno i na vrijeme. Venera i Sunce ulaze tokom ove sedmice u vaše polje posla i finansija i sigurno je da će vam donijeti nove, povoljne poslovne prilike u kojima možete lijepo zaraditi.

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem znaku, tokom ove sedmice, donosi vam da na drugačiji način sagledavate situaciju sa emotivnim ili bračnim partnerom. Bićete spremni da se više obavežete, da budete emotivniji, da pokažete voljenoj osobi prisustvo, nježnost i bliskost. Još uvijek se povremeno kod vas javljaju neke žaoke ljubomore, ali uspijevate da ih kontrolišete, jer ne želite da kvarite odnos kakav sada imate sa dragim bićem. Što se tiče onih koji su slobodni, nastavlja se period koji je dobar da upoznate nekog novog i da otpočnete emotivnu priču. Plijenite svojim vedrim duhom, šarmantnošću i harizmom i zato nije ni čudo što postoje osobe koje su vrlo zainteresovane za vas. Imate dobre šanse za nove ljubavne početke.

Zdravlje. Mlađi će se osjećati odlično. Što se starijih tiče, nešto ste osjetljiviji pa je potrebno više ojačati imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info