Djevica: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Sve vam je, što se posla tiče, dato na tacni. Vaše je samo da budete pametni kao što jeste i da izvučete maksimum iz okolnosti koje su trenutno totalno na vašoj strani. To ne znači da ste vi sada super zadovoljni svojim poslovnim statusom, već znači da radite u korist svoje budućnosti, a ta budućnost baš i nije toliko daleko kao što se to vama čini. U ovoj sedmici Venera i Sunce prelaze u vaše polje poslovne svakodnevnice, obaveza i odgovornosti pa ćete i neke napornije radne zadatke završavati sa lakoćom.

Ljubav. E, ovo već stvarno nije fer. Ne samo da je vaše polje ljubavi puno planeta, već ove sedmice imate u njemu i mlad Mjesec. Toliko ljubavnih prilika, toliko novih poznanstava, toliko interesantnih dešavanja na emotivnom planu – pa ostavite nešto i za ostale znake horoskopa! Dakle, za vas u ovom periodu standardno – ako ste sami, zaljubićete se. Ako ste zaljubljeni, ući ćete u vezu… Novi počeci vam stoje – birajte mudro, jer birate osobu sa kojom ćete provesti dugo vremena! Što se tiče onih u vezama i brakovima, vi ćete biti odlično ukoliko ispoštujete par stvari – morate da poboljšate komunikaciju i morate da uvedete više “akcije” u vašu vezu.

Zdravlje. Čuvajte grlo i na prve znake prehlade odmah reagujte. Što se starijih tiče, aktuelni su problemi sa kostima, zglobovima, kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info