Blizanci: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u znaku Jarca, vašem polju promjena, ali i novca od drugih ljudi i od poslova koje radite, otvara pred vama period u kojem će se prvenstveno finansijske prilike poboljšati. Početkom sedmice budite nešto oprezniji što se tiče novih dogovora i nemojte se zalijetati sa odlukama. Ostatak ovog perioda je izuzetno povoljan za sve vaše planove i ciljeve. U ovim danima može biti promjena, ali te promjene vam donose pozitivne okolnosti i bliže vas onome što ste zacrtali.

Ljubav. Slobodni Blizanci su ušli u period kada im površna zadovoljstva i neobavezni kontakti više neće predstavljati nešto što im je zanimljivo i u čemu uživaju. Ukoliko niste u mogućnosti da se sa nekim povežete dublje, nećete ni željeti da trošite svoje vrijeme na tu osobu. Jake mogućnosti da nekog tog tipa upoznate tokom ove sedmice zaista postoje, ali budite oprezni – naime, u isto vrijeme će se pojaviti i osobe koje žele samo slobodan kontakt sa vama pa ćete morati da naučite da ih razlikujete. Što se tiče oniih koji su zauzeti, ušli ste u vrlo povoljan period za vaš odnos. Razumijevanje je pojačano, oboje ste okrenuti tome da unaprijedite svoju vezu i željećete da provodite više vremena zajedno.

Zdravlje. Ukoliko iole vodite računa o sebi, u ovoj sedmici ne bi trebalo da imate bilo kakvih većih zdravstvenih problema. Stariji neka nešto više obrate pažnju na grlo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info