Bik: Sedmični horoskop za period od 15.01. do 21.01.2018.

0

Posao. Mlad Mjesec u znaku Jarca i vašem polju koje se vezuje za inostranstvo, proširenje poslova, ali i za jačanje temelja postojećih saradnji, otvoriće pred Bikovima jedan plodonosan period. Sunce i Venera prelaze u vaše polje karijere pa će sve ono što se vezuje za poslovni segment Bikovima postati neobično važno. Vrijeme je da pokrenete pitanja koja su vam bitna, ali i planove. Možete tokom ove sedmice biti nešto više opterećeni obavezama, pogotovo što će kolege pokazivati namjeru da svoj posao prebace na vas.

Ljubav. Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom aktuelne su i tokom prvih par dana ove sedmice. Osjećate veliku potrebu da neke probleme ostavite iza sebe, ali kao da je sada nemoguće da oni u potpunosti budu riješeni. Iz tog razloga se možete više okrenuti sebi, svojim obavezama, naročito poslovnim i pustiti da se neke stvari između vas i dragog vam bića “slegnu”. Jutro je pametnije od večeri, zar ne? Izbjegavajte impulsivnost, ona vam sada samo može škoditi. Što se tiče slobodnih, vaša vladarka Venera prelazi tokom ove sedmice u znak Vodolije pa će potreba za druženjem i novim poznanstvima biti naglašenija nego do sada. Dajte malo sebi na volju, provedite se.

Zdravlje. Već izvjesno vrijeme kod vas je pojačana nervoza koja mlađim Bikovima donosi probleme sa spavanjem, varenjem, kožom. Kod starijih – budite više u pokretu, previše ste statični.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info