Vodolija: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Malo da povučete ručnu kočnicu, da budete mirni i fini tokom ove sedmice i da djelujete hladne glave, a ne kroz onu vašu čuvenu impulsivnost. Ovo vam se ne savjetuje bez razloga – neki od vas su vrlo iziritirani i na granici “pucanja” pa će samo čekati pravi momenat da mogu da se istresu na neku od osoba sa kojima rade, da naprave presjek ili da demonstrativno pokupe odu sa radnog mjesta. Naravno, jasno vam je da vam ovo ne ide na korist nikako. Zabijte glavu u obaveze i čekajte da ovi dani prođu.

Ljubav. Venera i Sunce, iz polja tajni i podsvijesti, u kvadratu su sa Uranom tokom ove sedmice, što slobodnim Vodolijama i te kako može donijeti vrlo intenzivnu, ali tajnu ljubavnu priču. Ukoliko ste do sada i uspijevali da izbjegavate nekog, vrlo je teško da ćete to uspjeti da ostvarite i tokom ove sedmice. Sve vaše kočnice mogu popucati i očas posla se možete naći u vrlo intenzivnoj i strasnoj ljubavnoj aferi. Pa dobro, znate kako se kaže: “I to je za ljude.” Ovi aspekti ne djeluju baš fino ni na one koji su u emotivnim vezama i brakovima. Pod jedan – rasprave sa partnerom se mogu intenzivirati i baš vas oboje uzdrmati. Pod dva – i jedno i drugo ćete tvrditi da vas druga strana kontroliše i non stop sumnja u vjernost.

Zdravlje. Bićete nervozni, ali to je sada najmanji problem. Stariji bi trebalo da obrate pažnju na zglobove, kičmu, krvne sudove. Kod mlađih problemi sa grlom i krajnicima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info