Vaga: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Izuzetno naglašeno polje onoga što morate završiti i zatvoriti govori o tome da su mnoge obaveze ostale da nekako “vise u vazduhu” i da na njih niste stavili konačnu tačku. Dakle, posvetite se onome što je negdje “na pola”, posvetite se sređivanju papira, posvetite se zaključenju nekih dogovora. Ako budete neke situacije odugovlačili previše, možete u drugom dijelu sedmice doći u raskorak pa i problem sa poslovnim partnerima i saradnicima. Gledajte da ispoštujete ono na šta ste se obavezali.

Ljubav. Kvadrat Venere sa Uranom i sekstil sa Marsom i Jupiterom donijeće slobodim Vagama pregršt novih, izuzetno zanimljivih emotivnih, ali i avanturističkih prilika. Uglavnom ćete funkcionisati u fazonu zabave, opuštanja, uživanja u flertovima. Neki od vas možda i neće imati ozbiljnije planove na pameti, ali vam jedna osoba i te kako može pokrenuti leptiriće u stomaku. Minimum dvije emotivne prilike vam hrle u susret. Na vama je da odlučite da li ćete prihvatiti nešto ozbiljnije ili ćete pak samo uživati u životu. Što se tiče Vaga u emotivnim i bračnim vezama, ako vi ne napravite neki veći problem, odnos sa voljenom osobom će biti vrlo korektan i ispunjen dobrim raspoloženjem.

Zdravlje. Starijim Vagama problem sa sinusima, krajnicima, glavoboljom – moguće zbog vremena i promjenjivog vazdušnog pritiska.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info