Strijelac: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Ulazak Merkura, koji vlada vašim partnerstvima i karijerom, u znak Jarca i vaše polje novca donijeće vam mogućnost za pokretanje saradnji koje ste duže planirali ili oko kojih ste se jako aktivirali posljednjih mjeseci. Može ovdje biti vrlo ozbiljnih dogovora. Takođe, sve ono što ste u tajnosti planirali ili dogovarali, sada može krenuti da se odvija intenzivnije ka vašim ciljevima. Ukoliko ste nezaposleni, zrnce sreće je trenutno na vašoj strani – preko prijatelja ili neke veze možete dobiti prilično solidan posao!

Ljubav. Više planeta pravi kontakt sa Uranom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što slobodnima otvara i te kako jake mogućnosti za iznenadna poznanstva pa i nove početke ljubavnih veza. Sad naravno, ostaje pitanje kakvi bi počeci to mogli biti i kakav bi tok veza bio koje sada kreću pa, iskreno, najbolje je da vas to ne zanima uopšte, da se samo prepustite i uživate u onome što se bude dešavalo. Slijede vam jaki kontakti preko izlazaka ili društvenih mreža, flertovanja, zaljubljivanja preko noći. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima sada imaju mirniju i skladniju situaciju sa voljenom osobom. Još uvijek tu postoje neki problemi, ali je bar evidentno da i vi i partner imate želju da ih riješite što prije.

Zdravlje. Stariji bi trebalo da budu nešto oprezniji – moguće su povrede nogu, a neki od vas mogu imati i jačih problema sa kičmom. Mlađi, obratite pažnju na imunitet.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info