Škorpija: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Stavite fokus na saradničke i partnerske odnose tokom ove sedmice, jer u njima može doći do nekih promjena i neočekivanih situacija. Iako ovo može biti pomalo turbulentno, ipak izgleda da ćete vi uspjeti da zadržite kontrolu i odvedete ovo u pravom pravcu – bar pravcu koji vama odgovara, zar ne? Vaše polje komunikacije i dogovora se pojačava, tako da znajte da ćete biti vrlo aktivni, ali ove vaše aktivnosti mogu vam donijeti i odlične rezultate i neke nove saradnje koje vam odgovaraju.

Ljubav. Početkom sedmice, Mars koji vlada vašim znakom u tačnoj je konjukciji sa Jupiterom, planetom koja vlada vašim poljem ljubavi. Dakle, Škorpije će da se zaljube ako to već do sada nisu uradile. Kao što vidite, već neko izvjesno vrijeme, vama svaka sedmica donosi mogućnost za ljubav. Ovo će vam trajati još neko vrijeme, ali ne vječno pa koristite prilike dok ih ima… Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, sve vam je odlično, dokle god vjernost ne izađe na dnevni red. E, vidite – i vi i partner ste jako osjetljivi po ovim pitanjima i odmah ćete reagovati i to vrlo burno. Pokušajte da budete malo razumniji.

Zdravlje. Starije Škorpije bi mogle imati problema sa leđima, zglobovima, kukovima, koljenima. Mlađi pripadnici znaka, više opreza u saobraćaju i prilikom fizičkih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info