Rak: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Ove sedmice, pored stelijuma planeta koje se već nalaze u vašem polju poslovnih saradnji i partnerstava, ulazi i planeta Merkur, donoseći ozbiljne dogovore i pokrećući projekte koji su do sada bili u zastoju ili u nekoj fazi čekanja. Drugi dio sedmice će povremeno biti prožet nervozom i nekim napetim momentima, ali sve to vrlo lijepo možete regulisati i okrenuti u svoju korist. Potrudite se da sa autoritetima i šefovima imate korektne odnose, ne budite tvrdoglavi i ne tjerajte inat. To se nikada nije pokazalo kao dobro.

Ljubav. Konjukcija Marsa i Jupitera u vašem polju ljubavi i dobri aspekti sa planetama u polju emotivnih partnerstava govore o tome da se slobodnim Rakovima i te kako smiješi jedan lijep i nov ljubavni početak. Sad vi ne budite lijeni i ne čekajte da vam nova osoba padne s neba u krilo, već pravac u neke izlaske i druženja, da biste otvorili sebi šanse do maksimuma. A ti noviteti zaista mogu biti divni – sa puno strasti, sa puno dubokih emocija koje će se jako brzo razvijati. Ne oklijevajte! Što se tiče Rakova u emotivnim vezama i bračnim zajednicama, mora se priznati da ste vi trenutno maksimalno korektni prema voljenoj osobi. Druga strana povremeno ljubomoriše, ali ništa strašno.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka bi mogli da smanje slatkiše i previše masnu hranu, a i da se potrude da se dovoljno hidriraju. Krvni sudovi i bubrezi su vam malo preopterećeni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info