Ovan: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Polje karijere je i dalje jako potencirano, posebno što u njega tokom ove sedmice ulazi i planeta Merkur, što će donijeti jaču komunikaciju, proširenje već postojećih dogovora, ali i potpuno nove saradnike. Ovnovi će se žestoko aktivirati, jer osjećaju da su u periodu koji im može donijeti mnogo po pitanju posla. Preporuka je da se i oni koji su nezaposleni pokrenu, jer će do pravih prilika doći lakše nego inače. Nekima od vas može pasti na pamet i pokretanje posla sa prijateljem ili rođakom.

Ljubav. U ovu sedmicu ulazite sa tačnom konjukcijom Marsa koji vlada vašim znakom i Jupitera u polju strasti, kriza i promjena. Na suprotni pol djelujete skoro pa opčinjavajuće pa nije ni čudo što vaš emotivni ili bračni partner počinje da se osjeća nesigurno. Sumnje se kod druge strane mogu javljati sve češće i češće, a naročito u drugom dijelu sedmice, kada može doći i do prvih rasprava i varnica između vas dvoje. Ukoliko ste ušli u neku tajnu priču, stoji da je trenutno dobro skrivate, ali nemojte se zanositi – partner osjeća da se nešto dešava i da nešto nije u redu. Ukoliko ste solo, ovo je savršena sedmica da otpočnete novu ljubavnu priču. Privlačite poglede i teško vam je odoljeti.

Zdravlje. Sve što je vezano za urogenitalni trakt može praviti problem i starijim i mlađim pripadnicima ovog znaka. Pijte čajeve od peršuna, uvin čaj ili čaj od brusnice.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info