Lav: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Štagod radili, pokušajte da se ove sedmice ne nervirate, ali se trudite i da ne jurite “kao muva bez glave” i da neke odluke donosite na brzinu. Ispoštujte ovih par savjeta i nema glava da vas boli. Generalno gledano, segment poslovne svakodnevnnice je pod dosta velikim pritiskom, što označava da obaveza ima preko glave, a da odnosi sa kolegama i saradnicima i nisu baš uvijek najmirniji i najbolji. Baš iz tog razloga, trudite se da obavite ono što je vaš posao, ne petljajte se u svađe i rasprave.

Ljubav. Vaš vladar je tokom ove sedmice u bliskom kontaktu sa Venerom, ali i u kvadratu sa Uranom. Šta ovo znači slobodnim Lavovima? Pa, recimo, može im donijeti super raspoloženje, želju za druženjem, za jakim aktivnostima sa suprotnim polom, ali i želju da sebe ne sputavaju u nekim previše ozbiljnim ljubavnim pričama. U prevodu, brzo ćete se zaljubljivati, još brže odljubljivati. Neće vas držati mjesto. U suštini, ovo su dani koji su najpovoljniji za ljubavne avanture. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, oni bi mogli da bar pokušaju da u odnosu sa partnerom ne dolazi do nekih turbulentnih momenata. Vi ćete biti nervozni i sve ćete doživljavati kao pritisak na sebe. Ne šizite bez razloga.

Zdravlje. Mlađi Lavovi neka se oblače shodno vremenu, jer stoji mogućnost za prehlade. Što se starijih tiče, kontrolišite češće pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info