Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Ukoliko ste nezaposleni, može vas iznenaditi kontakt od strane poslodavca kod kojeg ste konkurisali mjesec ili dva unazad. Jake mogućnosti za dobijanje novih poslovnih pozicija. Generalno gledano, Jarčevi bi trebalo da se potrude da održavaju dobar kontakt i komunikaciju sa autoritetima, jer je to jedino mjesto koje vam tokom ove sedmice “šrkripi”. Sve ostalo je pod vašom kontrolom i donosi vam mir. U ovoj sedmici očekuju vas i neke nove poslovne šanse i možete potpisati jako značajan ugovor.

Ljubav. U vašem polju ličnosti tokom ove sedmice će biti opšte planetarna gužva, sačinjena od čak pet planeta – Plutona, Sunca, Venere, Saturna i Merkura. Jedini negativni momenat koji ovo može donijeti vezuje se za egoizam, tvrdoglavost i ubijeđenost da ste samo vi u pravu – što može donijeti povremeno problem onima koji su u vezama i brakovima. Dakle, niste baš Bogom dani i niste najpametniji i voljenu osobu treba saslušati i dogovoriti se sa njom oko svega. Slušajte ovaj savjet i sve će između vas dvoje funkcionisati baš kako treba. Što se tiče onih koji su solo, ako sada ne uhvatite neku emotivnu priliku, kada su sve oči uprte prema vama, onda nećete još dugo… Pustite ljubav u svoj život, jer vam kuca na vrata…

Zdravlje. Stoji da je potrebno da se više odmarate i da napunite baterije, ali nemojte pretjerivati u tome. Treba vam više kretanja i fizičkih aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info