Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Naglašeno vam je polje kreativnosti i talenata pa je ovo odličan momenat da neke vaše genijalne ideje ugledaju svjetlost dana. Takođe, neki od vas će ozbiljno krenuti da se bave poslom koji baš vole i u kojem uživaju. Konjukcija Merkura i Saturna donijeće vam mogućnosti za neke ozbiljne i jake poslovne dogovore, ali i nove početke. Takođe, neki od vas će dobiti dodatnu odgovornost i možda ozbiljan poslovni projekat kojem će morati u potpunosti da se posvete. Komunikacija sa saradnicima se pojačava.

Ljubav. Ulazak Merkura, koji vlada vašim znakom, u polje ljubavi, djece, zabave, svakako će pozitivno uticati na sve pripadnike ovog znaka. Ukoliko ste u braku ili vezi, možete se više posvetiti zanimljivim aktivnostima sa partnerom, neki od vas čak intenzivnije razmišljati o prinovama. U svakom slučaju, biće lakše ostvariti sklad i dobro raspoloženje. No, ima tu jedna caka – to naglašeno polje ljubavi može zauzetima donijeti i potrebu da flertuju i da se malo “čačkaju” sa pripadnicima suprotnog pola. Ako želite da poslušate savjet: budite dobri i ne kvarite trenutno fin odnos sa voljenom osobom. Što se tiče slobodnih, vi se slobodno raspustite i uživajte. Ako hoćete avanturu – može, ako hoćete ozbiljnu ljubav – može i to!

Zdravlje. Ulazak vašeg vladara u znak Jarca može kod starijih Djevica pokrenuti hronične probleme i aktivirati sve ono što je vezano za kičmu, kosti, noge.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info