Blizanci: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. Vaš vladar Merkur tokom ove sedmice ulazi u znak Jarca i ostvariće zanimljivu konjukciju sa Saturnom. Po pitanjima posla, ovaj aspekt vam može donijeti ozbiljne dogovore i potencijalno jaku saradnju sa ozbiljnim partnerom. Takođe, period je povoljan i da učvrstite postojeće poslovne konekcije i svoj status. Ukoliko se u vašim dogovorima pojavi neka prepreka, dobro razmislite o načinu da je riješite. Nemojte djelovati brzinski i impulsivno, već logikom i hladnom glavom. To će vam donijeti očekivane rezultate.

Ljubav. Slobodni Blizanci mogu tokom ove sedmice da biraju na koju će stranu – da li ćete nastaviti sa neobaveznim kontaktima i mogućnostima za avanturu, kojih je sada veliki broj, ili ćete pak iskoristiti priliku da pokrenete nešto ozbiljnije na ljubavnom planu. Mjesec u vašem polju ljubavi početkom ove sedmice daje vam ono što vi želite. Vi sada samo razmislite šta je to. I da, naravno, vodite se onim: “Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari!” Oni koji su u vezama i brakovima – neko vam baš jasno stavlja do znanja da je zainteresovan za vas i samo se čeka da vi kažete: “Da” ili “Ne”. S jedne strane, nije vam neprivlačna ideja o ulasku u tajnu vezu, a s druge, svjesni ste da sami sebi pravite problem.

Zdravlje. Po pitanju zdravlja, tranzit Merkura kroz Jarca neće prijati starijim pripadnicima znaka, jer će aktivirati hronične tegobe. Kod mlađih – potreba za fizičkom aktivnošću.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info