Bik: Sedmični horoskop za period od 08.01. do 14.01.2018.

0

Posao. U emotivnom segmentu jeste ovo pomalo burna i neobična sedmica, ali je zato u poslovnom sve baš onako kako treba. Jedina stavka oko koje bi trebalo da budete oprezni jeste neka forma impulsivnih reakcija ili donošenje odluka na brzinu – to izbjegavaje i neće biti razloga da vas boli glava po pitanju posla u ovim danima. Dokle god ste vi tako racionalni i praktični, dokle god mislite hladnom glavom i povlačite poteze o kojima ste dobro razmislili – biće i posla i novih saradnji i proširenja poslovanja… Ma biće dobro!

Ljubav. Kvadrat Venere i Urana, koji je vrlo aktuelan tokom ove sedmice, donijeće prvenstveno slobodnim Bikovima onaj osjećaj da su ponovo živi, zaljubljeni, puni entuzijazma i dobrog raspoloženja. Takođe, ovaj je aspekt dušu dao za ulaske u veze, obavezne ili neobavezne, na brzinu, preko noći. Povući će vas strasti, povući će vas ludilo leptirića u stomaku, nećete niti željeti niti imati vremena da razmišljate da li je ovo dobro po vas ili ne. Ma opušteno, uživajte – ne dešavaju se ovakve stvari svakoga dana. Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima, vi da sjedite i da budete dobri, da ne šarate, da se ne uplićete u tajne flertove i slično… Partneru je jako naglašena intuicija i može osjetiti da mu nešto radite iza leđa.

Zdravlje. Stariji Bikovi bi mogli imati problema sa krvnim sudovima, ali i sa reumom. Štaviše, neki od vas bi se mogli i ukočiti. Kod mlađih, može vas potkačiti neki sezonski virus.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info