Vodolija: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Ove vam sedmice izgleda prvo stoji “borba” sa obavezama koje niste dovršili u proteklom periodu. Moraćete definitivno da im posvetite pažnju pa tek onda da se usmjerite na neke novitete koje planirate. Doduše i redovnih, dnevnih aktivnosti će biti više nego inače pa vam slijedi jedna užurbana sedmica. Vaše polje karijere jeste naglašeno u ovom periodu, ali i pored vašeg truda, neke situacije kasne ili se jako sporo odvijaju. Nemojte klonuti duhom, vrlo brzo će ovdje doći do realizacije.

Ljubav. Trenutno ste u periodu kada odnos sa voljenom osobom funkcioniše dobro i trebalo bi da se potrudite da to tako i ostane. Ne može se poreći da vam se neke druge osobe motaju po glavi u ovom periodu, ali dokle god su samo u mislima, bez konkretnih akcija, sve je pod kontrolom. Umjesto što razmišljate o nekom drugom, bolje razmišljajte o tome kako da unaprijedite odnos sa voljenom osobom, na koji način da unesete živost i romantiku i dozu strasti, koja vam je sada toliko potrebna. Praznici su dušu dali za tako nešto. Slobodni pripadnici ovog znaka uživaju u neobaveznim kontaktima, druženjima, flertu. No i te kako je moguće da ste ozbiljno zagrijani za nekog ko je zauzet.

Zdravlje. Ove sedmice imate pun Mjesec u polju zdravlja, koji govori o tome da je zaista pravi trenutak da napravite neke promjene u svojim životnim navikama. Osjećaćete se bolje.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info