Vaga: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Sve vezano za poslovni segment se odvija nekim laganim tempom, koji vama doduše prija, ali već negdje polovinom radne sedmice shvatićete da vam je ipak potrebna “akcija”. Krenućete da istražujete na koji način biste mogli popraviti svoje pozicije – da li kroz neke nove dogovore, projekte ili pak kroz nove ideje kojih u ovoj sedmici imate pregršt na pameti. Neko vam od prijatelja može ponuditi dogovor ili posao koji biste radili u privatnoj režiji i više je nego izvjesno da ćete biti spremni da prihvatite.

Ljubav. Bar za sada, odgovara vam da više vremena provodite sa emotivnim ili bračnim partnerom. Vas dvoje ste u dosta skladnom odnosu, postoji razumijevanje i dobra komunikacija, a i nivo strasti je dosta pojačan. Ovo je odličan period da se više povežete, da se usmjerite jedno na drugo i da ojačate spone koje vas vezuju. Možda vam ova sedmica neće biti baš onoliko društveno aktivna koliko ste vi navikli, ali to ne znači da neće biti lijepa i da vi nećete uživati u zajedničkim trenucima. Što se tiče slobodnih Vaga, jedna osoba može na vas ostaviti vrlo jak utisak, jer je potpuno drugačija od osoba sa kojima ste do sada imali neke emotivne priče. Pored nje se osjećate sigurno i vrlo brzo ćete poželjeti da odnos produbite.

Zdravlje. I starijima i mlađima se preporučuje da više budu u pokretu i da povremeno udahnu malo svježeg vazduha. Šetajte, to će vam izuzetno prijati.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info