Strijelac: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Željećete da od samog početka godine prionete na posao. Doduše, vama stoji gomila zaostataka u koje ćete u potpunosti uroniti, jer ste svjesni da morate što prije da ih privedete kraju. Riješite ovo što imate i, za sada, ne pokrećite ništa novo, jer ćete se malo “pogubiti” i možete napraviti neki propust. Za sada istražujte, pravite planove, pravite neke okvirne dogovore, raspitujte se oko onoga što vam je bitno. Pravu akciju ostavite za narednu sedmicu, jer će ona tada imati mnogo više smisla.

Ljubav. Bolja je situacija trenutno u vašim vezama i brakovima. Jednim dijelom, to je posljedica prazničnog raspoloženja i veselja, ali drugim i partner i vi kao da ste se prećutno dogovorili da o nekim teškim temama pričate drugi put. Trudite se da izađete jedno drugom u susret, da ostvarite bolju komunikaciju i da se prilagodite. To je lijepo i pohvalno i bilo bi fino kada biste i nastavili na ovaj način, čak i onda kada praznici prođu. Što se tiče slobodnih, oni su baš raspoloženi. Razgaljujete srca svih koji su oko vas i flertujete na sve strane. Možete ostvariti neke emotivne konekcije, ali zaista je malo vjerovatno da ste u ovoj sedmici spremni na nešto ozbiljnije.

Zdravlje. Pokušajte da se protiv stresa borite fizičkim aktivnostima i relaksacijom. Stariji pripadnici znaka su u ovoj sedmici podložni prehladama i oboljenjima grla.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info