Škorpija: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Izgleda da ste ove sedmice podržani u svim segmentima pa i u poslovnom. Vaše su ambicije probuđene punom parom i veoma ste svjesni koliko vrijedite i koliko ste značajnih stvari ostvarili u svom radnom okruženju i zato nije ni čudo što želite da se ovakav trend i nastavi. U ovoj ćete sedmici biti u pokretu, održavaćete kontakte sa postojećim saradnicima, ali ćete se posvetiti i pronalaženju novih mogućnosti i prilika za sebe. I budite ubijeđeni da će ih biti. Odlična radna sedmica je pred vama.

Ljubav. Izuzetno lijepa sedmica je pred Škorpijama koje su u vezi ili u bračnoj zajednici. Nivo strasti je ogroman, ali se kroz sve ovo provlači i duboka emocija koja povezuje vas i partnera. Istinski ćete uživati u svim zajedničkim momentima, kojih će u ovom periodu biti više nego inače. Doduše, povremeno će “bljesnuti” poneka munja ljubomore kod vas, ali ćete ubrzo shvatiti da je u potpunosti bez razloga. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, vama se sprema jedna baš lijepa i, vrlo vjerovatno, prilično trajna ljubavna priča. Strasti kod vas rade punom parom i, koliko god da ovu osobu tek kratko poznajete, morate da priznate sami sebi da ste se zaljubili do ušiju. Neka, to je baš lijep početak godine.

Zdravlje. Promijenite neke životne navike, to je jedino na šta bismo vam skrenuli pažnju. Generalno, osjećate se i psihički i fizički više nego dobro.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info