Ribe: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Izuzetno je povoljan poslovni period pred vama. Sada možete dobiti priznanja ili pohvale od strane autoriteta ili nadređenih za posao koji ste obavili tokom proteklog perioda. Takođe, jako vam je naglašena podrška koju sada dobijate i od onih sa kojima radite na dnevnoj bazi, ali i od poslovnih partnera i saradnika. Bićete u mogućnosti i da započnete sa nekim novim obavezama ili projektima, koji vam samo dodatno otvaraju vrata uspjeha.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju ljubavi, zabave, životne radosti, donijeće slobodnim Ribama dobro raspoloženje, ali i mogućnosti za početke novih emotivnih priča. Baš iz tog razloga, potrudite se da što više budete u pokretu, sa društvom, u izlascima – začinite ove praznične dane dodatno, nekim finim zaljubljivanjima i lijepim dešavanjima. Najbolje prilike vam idu preko putovanja, bilo da vi otputujete, bilo da upoznate osobu koja nije iz vašeg grada. Što se tiče onih koji su u emotivnim i bračnim vezama, evidentno je da je kod vas sada bolja situacija. Komunikacija sa partnerom je poboljšana, iako još uvijek postoje problemi od ranije, ali sada makar sa njima lakše izlazite nakraj. Mirnija sedmica za vas.

Zdravlje. Starijim Ribama će biti osjetljivo grlo, krajnici. Mlađi pripadnici znaka bi trebalo da uzimaju više toplih napitaka, čajeva, da jačaju imunitet.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info