Rak: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Spremni ste da punom brzinom krenete u nove poslovne aktivnosti. Pred vama je izuzetno povoljna sedmica u kojoj ne biste trebalo da sjedite skrštenih ruku ili da obavljate samo postojeće radne obaveze. Ne, sada bi trebalo da se aktivirate, jer je evidentno da poslovni partneri i saradnici imaju baš vas na pameti kada su neki novi projekti u pitanju. Potrudite se da što prije napravite kvalitetne dogovore. Ova vam je sedmica užurbana, ali vam neće biti žao da se maksimalno potrudite oko posla.

Ljubav. Pokušajte da kontrolišete promjenjiva osjećanja i raspoloženja koja će biti vrlo aktuelna kod vas tokom ove sedmice, jer možete unijeti pometnju u odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Druga strana neće znati kako da se postavi prema vama. Umjesto toga, koristite dane kada imate više vremena jedno za drugo, uživajte u ljubavi i u lijepim zajedničkim momentima. I strast može biti pojačana tokom ovo perioda – zanimajte se u spavaćoj sobi, umjesto što tjerate inat voljenoj osobi. Slobodni Rakovi su se u potpunosti “zapalili” prema nekome i teško kontrolišu svoju nestrpljivost i potrebu da se stvari između vas dvoje što pre pokrenu. Pustite neka se kockice slože same od sebe.

Zdravlje. Nemojte se zavući u kuću – iskoristite ove praznične dane da prošetate, da se nadišete svježeg vazduha, da provedete malo vremena u prirodi – to će vam izuzetno prijati. Starija generacija Rakova neka smanji unos masne i kalorične hrane.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info