Ovan: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Ovnovima je tokom ove sedmice naglašeno polje karijere lijepim tranzitima Venere i Sunca, što će i donijeti veliku usmjerenost na poslovni segment. Iako ćete jedan dio ove radne sedmice morati da provedete u rješavanju pitanja koja su vam manje važna (neke zaostale obaveze, papirologija i slični), ipak ćete uspjeti da ugrabite i dovoljno vremena da biste ostvarili neke jake kontakte sa važnim poslovnim partnerima. Sedmica pred vama obećava pokretanje novih saradnji i projekata.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem polju doma i porodice, početkom sedmice, donijeće prvenstveno dobro raspoloženje i veću povezanost onim Ovnovima koji su u stabilnim emotivnim relacijama. Uživaćete zajednički u danima ispunjenim mirom i ljubavlju. No, kod onih pripadnika ovog znaka koji imaju problema u odnosu sa partnerom, ovaj pun Mjesec može označiti porast netrpeljivosti i sklonost raspravama. Slobodni Ovnovi su u specifičnom raspoloženju i kao da osjećaju da je ljubav tu, blizu njih. Ove sedmice, preko posla ili preko nekog društvenog dešavanja, možete upoznati osobu koja će vam aktivirati leptiriće u stomaku. Ovo bi mogao biti početak jedne slatke ljubavne priče.

Zdravlje. Mlađi Ovnovi su u odličnoj formi, ali bi ipak trebalo da se potrude da ojačaju imunitet što više. Starijima – manji reumatski problemi.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info