Lav: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Lavovima koji imaju privatne poslove ovo je dosta profitabilna sedmica, u kojoj bi mogli i zaraditi, ali i napraviti neke nove dogovore i saradnje. Generalno gledano, nešto sporiji ritam dešavanja i veća količina obaveza, pogotovo onih nezavršenih, iz protekle godine. Poslovna svakodnevnica će vas umarati, ali svjesni ste da neke stvari morate privesti kraju. Odnos sa kolegama je stabilan i jedni drugima u ovoj sedmici možete biti pri ruci. U ovoj sedmici dobijate informacije koje već prilično dugo čekate.

Ljubav. Vi i emotivni ili bračni partner u novu godinu ulazite u dobrom raspoloženju i skladnom odnosu i trebalo bi da se potrudite da to i dalje tako ostane. Evidentno je da vi preko poslovnog segmenta imate sada neka iskušenja, neko od kolega se mota oko vas i jasno vam stavlja do znanja da je zainteresovan, ali vi negdje ipak kočite ovu situaciju, svjesni da vam može donijeti samo gomilu problema. Slobodni Lavovi su i te kako svjesni uticaja koji trenutno imaju na suprotni pol i prosto uživate u dešavanjima i u pokušajima suprotnog pola da vas osvoji. Trenutno postoje pokušaji i nekog iz vaše prošlosti da ponovo ostvari kontakt sa vama, ali vi ne reagujete nešto naročito.

Zdravlje. Mlađi Lavovi bi ozbiljno trebalo da razmisle da se odreknu nekih lošijih navika i krenu sa zdravim načinom života. Kod starijih pripadnika ovog znaka sve ono što je vezano za kosti i zglobove može se aktivirati, pogotovo ako ste hronični bolesnik.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info