Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Dobra poslovna sedmica je pred vama. Vaša glava je puna planova i ideja, a neke od njih ćete u ovom periodu i moći da aktivirate. Potrudite se maksimalno oko onoga što želite, jer ste u periodu kada je snaga vaše ličnosti izuzetno naglašena i kada su poslovni partneri i saradnici spremni da vas saslušaju, ali i da vas podrže. Iskoristite svaki radni dan tokom ove sedmice maksimalno – budite aktivni, prodorni. Malo je potrebno da se neke saradnje prošire, ali i da osvojite nove poslovne projekte.

Ljubav. Tokom ove sedmice, u vašem polju emotivnih i bračnih partnerstava dogodiće se pun Mjesec. Pošto ova nebeska pojava označava kulminaciju dešavanja koja su započela prije otprilike šest mjeseci, ona će se na zauzete odraziti na onaj način na koji su oni do sada funkcionisali sa partnerom. Ukoliko je vaš odnos bio skladan, sada će doći do jače povezanosti, ali ukoliko je u vašoj vezi bilo već nesuglasica, one se sada mogu pojačati. No, vaše je da se potrudite da odnos sa voljenom osobom bude što bolji. Ukoliko ste slobodni pripadnik ovog znaka, primjećujete sve češće zainteresovane poglede suprotnog pola. Ovo vam izuzetno prija, ali vaše su oči trenutno uperene samo ka jednoj osobi. Zgrabite svoju šansu.

Zdravlje. Starija generacija će biti nešto podložnija prehladama, ali može imati i hroničnih problema sa kičmom, kostima, zubima. Mlađi – urinarne infekcije.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info