Djevica: Sedmični horoskop za period od 01.01. do 07.01.2018.

0

Posao. Neke pozitivne promjene krenuće da se dešavaju u vašem poslovnom sektoru, ali još uvijek nećete moći da kažete da ste u potpunosti realizovali svoje planove. Vi lično kasnite kada su neke situacije u pitanju, moguće zbog viška obaveza, ali moguće i zbog toga što ne umijete da se organizujete kako treba. Polje kreativnosti i talenata je sada prilično jako pa biste mogli da iskoristite ovaj period da pokrenete neke svoje ideje koje već poodavno “čuče” u vama. Neki od vas će razmišljati o pokretanju privatnog posla.

Ljubav. Sa ovako lijepo naglašenim poljem ljubavi, slobodne Djevice zaista ne bi trebalo da imaju problema da uđu u jednu novu emotivnu priču. Od vas sada sve zavisi – potrebno je da date pravi signal da bi druga osoba mogla da se pokrene prema vama. Priče u koje u ovom periodu uđete i te kako obećavaju da će biti em jako strasne i emotivne, em trajnog karaktera. Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, ima tu još povremeno nekih nesuglasica, ali praznično raspoloženje će definitivno uticati na oboje pa ćete se truditi da se maksimalno prilagodite jedno drugom. U danima koji su ispred vas možete jednim dobrim dijelom povratiti sklad i emotivnu povezanost koja je i ranije postojala.

Zdravlje. Vrlo korektna zdravstvena situacija i kod mlađih i kod starijih pripadnika ovog znaka. Malo radite na imunitetu, a mogli biste i više da se rekreirate.

Izvor: B92

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info